Pravno obvestilo

Namen teh spletnih strani je podati splošne informacije o zastopanih produktih, informacije o poslovanju  ter informacije o storitvah podjetja AGNI, Biomasno ogrevanje, kamini, solarni sistemi d.o.o.

Agni d.o.o. poskuša skrbno zagotavljati točnost in ažurnost vsebin na teh spletnih straneh, vendar pa ne prevzema nikakršnih odgovornosti za morebitne netočnosti. Tako Agni d.o.o. kot tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru  ne more odgovarjati za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz uporabe, nezmožnosti dostopa in/ali obstojem teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo kot tudi za  kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v vsebini teh spletnih strani.

Te spletne strani vsebujejo informacije o tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Ker podjetje Agni d.o.o. nima vpliva ali nadzora nad točnostjo in/ali ne pozna vsebine  informacij, ki se nahajajo na spletnih straneh tretjih, ne more jamčiti in tudi ne prejemati pritožb o točnosti vsebine teh spletnih strani kot tudi ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani tretjih, do katerih nudi povezavo.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, ki jih vsebujejo te spletne strani, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez predhodne pisne odobritve podjetja Agni d.o.o.

Zaradi dostopa do spletnih strani se v obiskovalčev računalnik odložijo določene informacije oz. “piškotki”. Namen teh piškotkov je, da prikažejo, kako in katere strani obiskujejo ljudje in v kakšnem številu.

Agni d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in brez predhodnega obvestila ali opozorila. Prav tako Agni d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice teh sprememb.


AGNI, Biomasno ogrevanje, kamini, solarni sistemi d.o.o. 

Jezero 141
1352 PRESERJE

T: 0599 20 66 9

GSM: 051 20 66 92

E: info@rika.si | info@agni.si

Matična številka: 3635333000
Davčna številka: SI 62812394

Zastopnik: Andrej Gruden, direktor

Za vsebino skrbi: Andrej Gruden