Imposa Rikatronic3

Impresivna peč z veliko dimenzijo notranjosti. Idealno za velika polena in kompaktna v zunanjih dimenzijah. Na voljo z oblogo iz lojevca ali peščenjaka. Popolnoma avtomatski nadzor Rikatronic3 zmanjša emisije do 90 odstotkov in porabo lesa za skoraj polovico.

Peč IMPOSA rikatronic3 resnično varčuje s prostorom in še enkrat dokazuje, da resnična velikost nima nič opraviti z dimenzijami. Od zdaj naprej je impresivna peč IMPOSA na voljo tudi s sistemom Rikatronic3, ki samodejno uravnava optimalno dovajanje zraka v zgorevalno komoro in ogreje vaš prostor z do 50% manjšo porabo lesa tako, da ohranja in podaljša intervale polnjenja. Inovativna tehnologija Rikatronic3 prav tako zmanjšuje emisije do 90% v primerjavi s konvencionalnimi pečmi. Kamin vas bo obvestil o idealnem času za oskrbo z gorivom. Novost je, da lahko v primeru izpada električne energije ročno upravljate delovanje. Torej je ta peč s shranjevanjem toplote primerna tudi za večja polena. Zaradi svoje masivnosti IMPOSA zagotavlja dolgotrajno sproščanje naravne, prijetne sevalne toplote.

telo peči

stranske obloge - kamen

Tehnični podatki

Dimenzije

1193 x 578 x 516 [mm]

rikatronic3

RLS SISTEM

Neodvisno od sobnega zraka

Zmogljivost ogrevanja

120 – 260 m³

Energetska učinkovitost

Nazivna moč

6kW

MASA HRANILNIKA

155 kg

Moč ogrevanja

5.0 – 10.0 kW

Posebnosti

RIKATRONIC3

RIKATRONIC3

Peč Rikatronic3 ima “možgane”, ki namesto vas prevzamejo nadzor zraka. Poleg tega inteligentni krmilnik kaže tudi optimalen čas za ponovno polnjenje.

DOLGOTRAJNA TOPLOTA

DOLGOTRAJNA TOPLOTA

Uživajte tudi več ur po tem, ko ogenj pogori. Udobna toplota prihaja od velike mase za shranjevanje.

NAJVEČJA MOČ

NAJVEČJA MOČ

S to pečjo lahko brez težav zagotovite prijetno toploto tudi pri velikih prostorih.